Najaars- en winter hardloopjacks bij Run2Day Een must have tijdens onze winters

Scroll this

Nederlandse hardlopers trekken zich meestal niets aan van regen, die hoort er nu eenmaal bij. Maar combineer je die nattigheid met wind, dan is dat soms wel een belemmering. Logisch, want wind heeft een sterke invloed op je temperatuurbeleving. Kies daarom voor een waterafstotend en winddicht jack. Je lichaamswarmte moet je natuurlijk ook kwijt tijdens je run, dus ga voor ademende materialen en technieken.

Hardloopjacks beschermen jou veelal tegen wind en regen tijdens het hardlopen en worden vaak gezien als de derde laag bovenkleding. Als de lichaamswarmte die ontstaat bij het hardlopen onvoldoende wordt afgevoerd ontstaat condensvorming aan de binnenzijde van de jas.

Een hardloopjack is nooit 100 procent waterdicht, omdat dit ten koste gaat van het comfort en ademend vermogen. Wees dus niet bang om een beetje nat te worden, onder een waterdicht jack wordt je ook vochtig, zelfs als het niet regent. Dus kies een functioneel hardloopjack die geschikt is tegen de elementen en één die er uiteraard mooi uitziet.


adidas

Solar Jack dames

€89,95

adidas Solar Jack dames

Odlo

Jack Zeroweight dames

€129,95

Odlo Jack Zeroweight dames


adidas

Snova Jack heren

€89,95

adidas Solar Jack dames

New Balance

Bonded Radiant Heat Vest heren

€149,95

New Balance Bonded Radiant Heat Vest heren

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is verplicht

*