Edgar Minks, ultraloper wannabe, Run2Day’er

Scroll this

Ook ik wil net als (bijna) elke loper altijd harder, verder, langer en hoger. Zo’n 10 jaar terug was ik als baanatleet enkel geïnteresseerd om zo rap mogelijk 1 of 2 rondjes om de atletiekbaan te knallen. De uitdaging lag toen vooral om een paar tienden of honderdsten van een seconde van mijn PR af te snoepen.

Inmiddels trek ik met mijn grote glimlach dagelijks mijn hardloopschoenen aan om een uurtje of langer lekker rond te zwerven. Het gaat nu meer om de tocht, het geluid onder mijn schoenen en de frisse lucht waar ik mijn longen mee volzuig. Enkele maanden terug liep ik de marathon van Berlijn en heb elke kilometer kunnen genieten, dat is ook de essentie van lopen: het genot.

Het gaat nu meer om de tocht, het geluid onder mijn schoenen en de frisse lucht waar ik mijn longen mee volzuig.

Sinds een jaar kan ik mijn passie voor hardlopen ook kwijt in mijn werk bij Run2Day. Bij Run2Day wordt de liefde voor hardlopen geweldig uitgedragen. Het maakt bij ons geen bal uit of je als klant nog geen 3 minuten achter elkaar kan lopen of een 100km sjouwt binnen 10 uur, iedereen kan bij ons terecht!

Nu sta ik samen met Jordy en Girlslove2run aan de vooravond van een geweldig loop-avontuur!

– Photocredit | Joyce Bongers <www.joycebongers.nl> –

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is verplicht

*