Dam tot Damloop 2019 training Hoe verschijn je uitgerust aan de start, met coach Robert Lathouwers

Scroll this

De start van Dam tot Damloop staat voor de deur. Met nog een ruime week te gaan neemt de spanning toe voor de ultieme race naar jouw eerste 10EM of PR op deze mooie afstand.
Wat doe je de laatste week voor de wedstrijd aan trainingen, voeding en wat trek je aan tijdens race-day?
Laat je adviseren door Olympisch atleet Robert Lathouwers.

Wie is Robert Lathouwers?

Robert Lathouwers, deelnemer aan de Olympische Spelen van 2008 en 2012 op de 800 meter, richt zich nu volledig op het verzorgen van trainingen en het beter en fitter maken van hardlopers. Want van wie kun je nu beter training krijgen dan van de expert zelf?! Robert is al 27 jaar actief bezig in de professionele sportwereld en daarmee een van de meest ervaren trainers.

Wat kun je verwachten?

Laat je inspireren en adviseren op het gebied wedstrijdvoorbereiding voor de Dam tot Damloop. Nog iets meer dan een week te gaan voor de start van de Dam tot Damloop, neemt Robert je mee in je laatste voorbereidingen. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers. Robert Lathouwers zal je de laatste tips & tricks geven zodat jij goed voorbereid en uitgerust aan de start verschijnt. Samen met mede-Damlopers doen we nog een korte training in het Vondelpark maar zal er niet hard getraind worden.

Datum:
Donderdag 12 september 2019
Locatie:
Run2Day Overtoom 345
Tijd:
19:30 uur start de training, zorg dat je 15 min van te voren aanwezig bent.

Er is mogelijkheid tot omkleden en het achterlaten van je spullen. Zorg dat je geen waardevolle spullen meeneemt, dit is op eigen risico.

We trainen in het geweldige Vondelpark gelegen achter de winkel. Na de training staat er een hapje en drankje klaar.

Aan de training zijn geen kosten verbonden. Wel vinden we het fijn dat er niet te vrijblijvend wordt ingeschreven. Tijdig afmelden wordt gewaardeerd zodat we iemand anders jouw plekje kunnen geven. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat jij komt. Deze training mag je niet missen!


Schrijf je in voor de Damloop training

De inschrijving voor de Damloop clinic is gesloten.

Dam tot Damloop 2019 shirts

Heb jij je unieke Damloop shirt al?

Dit jaar nu al te bestellen, zodat je de gehele zomer erin kunt trainen! Sta met zelfvertrouwen aan de start in je unieke Damloop shirt. Ga naar de Run2Day store in Amsterdam of bestel makkelijk via de Run2Day webshop. Laat deze zomer tijdens je trainingen al zien dat jij aan de gaafste loop van Nederland meedoet.