Dam tot Damloop 2019 training Intervaltraining met coach Robert Lathouwers

Scroll this

Je heb je ingeschreven voor de Dam tot Damloop. Gefelicteerd! Je bent ongetwijfeld al een beetje bezig met je voorbereiding en van plan een goede prestatie neer te zetten in september. Echter weten we als hardlopers dat we niets aan het toeval moeten overlaten. Laat je daarom samen met ons in aanloop naar de grote dag trainen door Olympisch atleet Robert Lathouwers.

Wie is Robert Lathouwers?

Robert Lathouwers, deelnemer aan de Olympische Spelen van 2008 en 2012 op de 800 meter, richt zich nu volledig op het verzorgen van trainingen en het beter en fitter maken van hardlopers. Want van wie kun je nu beter training krijgen dan van de expert zelf?! Robert is al 27 jaar actief bezig in de professionele sportwereld en daarmee een van de meest ervaren trainers.

Wat kun je verwachten?

Laat je inspireren en adviseren op het gebied van de juiste training voor de Dam tot Damloop. Nog 5 maanden tot de start van de 10 EM ofwel 16,1km. Om deze afstand tot een goed einde te brengen en met een voldaan gevoel over de finish te komen neemt Robert jou mee in diverse soorten trainingen. Deze eerste training staat intervaltraining centraal. Wat houd intervaltraining in, waarom wordt je beter door intervaltraining én uiteraard een gezamenlijke training met mede-Damlopers. Voor- tijdens en na de training kun je al je vragen aan Robert stellen. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers.

Datum:
Donderdag 23 mei 2019
Locatie:
Run2Day Overtoom 345
Tijd:
19:30 uur start de training, zorg dat je 15 min van te voren aanwezig bent.

Er is mogelijkheid tot omkleden en het achterlaten van je spullen. Zorg dat je geen waardevolle spullen meeneemt, dit is op eigen risico.

We trainen in het geweldige Vondelpark gelegen achter de winkel. Na de training staat er een hapje en drankje klaar.

Aan de training zijn geen kosten verbonden. Wel vinden we het fijn dat er niet te vrijblijvend wordt ingeschreven. Tijdig afmelden wordt gewaardeerd zodat we iemand anders jouw plekje kunnen geven. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat jij komt. Deze training mag je niet missen!


Schrijf je in voor de Damloop training

Dam tot Damloop 2019 shirts

Heb jij je unieke Damloop shirt al?

Dit jaar nu al te bestellen, zodat je de gehele zomer erin kunt trainen! Sta met zelfvertrouwen aan de start in je unieke Damloop shirt. Ga naar de Run2Day store in Amsterdam of bestel makkelijk via de Run2Day webshop. Laat deze zomer tijdens je trainingen al zien dat jij aan de gaafste loop van Nederland meedoet.